Kerhoradio somessa
Arguendo
Autiotalot-1
Hattula(1)
Herkkumaa_logo1
laatumuutot-1
kautopesu-1
kotipizza
rengasliike_kumiseta-1
omasp
Pancho Villa logo
tawastiagroup
vanhanalle
taitonelio
Romupiste
Team Sportia Hämeenlinna logo nettiin-1
viihdekeskushampton
Vitabalans_logo_2021_width 500px-1
assalkv-1
rtv

Uutiset

Petteri Sihvonen: ”HPK pelasi kokonaisuutena hyvän runkosarjan – Raumalta pistekin olisi ynnää”

Jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen näkee HPK:n runkosarjassa paljon hyvää, vaikka putoaminen lopulta kuuden parhaan joukosta oli joukkueelle kannattajineen karu pettymys.

– Kauden alku oli heikko, mutta Jarno Pikkarainen toii uusine esikuntineen loisteliaasti ryhtiä joukkueen pelaamiseen. Parhaimmillaan Kerho oli Liigan kuumin joukkue tuloksellisesti ja pelillisesti. Itselleni jäi HPK:n pelistä myönteinen käsitys runkosarjan lopusta huolimatta, Sihvonen sanoo.

Loppusuoralla joukkuetta tuntui vaivaavan otteluruuhkan aiheuttama väsymys ja osin myös puolikuntoisuus, mutta muitakin syitä lässähdykseen saattoi olla takana.

– Kerho alkoi kuukausi sitten pelata enemmän pystyyn eikä vaalinut parhaan pelaamisensa elementtejä, joilla tulos tehdään. Valmennuksen suunnalta alkoi tulla esimerkiksi antipatiaa Ryan Johnstonia kohtaan. Ja ehkä muut joukkueet edistivät samalla omaa peliään, Sihvonen pyörittelee.

Pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella HPK kohtaa Lukon.

– Onhan se äärimmäisen kova paikka lähteä ensin Raumalle, mutta onneksi enää ei pelata yhteismaalisysteemillä. Kotonaan Lukko rynnistää varmasti kovaa päälle, joten tästä illasta yksikin piste olisi ynnää. Kerhon iskun paikka on huomenna kotona Rinkelinmäellä, Sihvonen sanoo.

Kuuntele tallenteelta Sihvosen kommentit. Kerhoradion (Radio City Hämeenlinna ja Forssa) lähetys pudotuspelien 1. kierroksen avausottelusta Lukko-HPK käynnistyy torstaina kello 18.00.

Kommentoi

Sinun täytyy olla kirjautunut sisään kommentoidaksesi Kirjaudu sisään

Mitä mielessä?

Seuraava ottelu

Ottelukalenteri

maaliskuu 2022
ma ti ke to pe la su
« helmi   syys »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
To Top