Kerhoradio somessa
Arguendo
Autiotalot-1
Hattula(1)
Herkkumaa_logo1
laatumuutot-1
kautopesu-1
kotipizza
rengasliike_kumiseta-1
omasp
Pancho Villa logo
tawastiagroup
vanhanalle
taitonelio
Romupiste
Team Sportia Hämeenlinna logo nettiin-1
viihdekeskushampton
Vitabalans_logo_2021_width 500px-1
assalkv-1
rtv

Uutiset

Kerhoradio on myös alkavalla kiekkokaudella se oranssimpi radio

Kerhoradio on myös alkavalla kiekkokaudella se oranssimpi radio

HPK:n otteluselostukset Radio City Hämeenlinnan ja Forssan taajuuksilla tarjoileva Kerhoradio liputtaa häpeilemättä Kerhon puolesta jälleen alkavalla Liiga-kaudella.

– Valtakunnanverkossa niin radion kuin televisionkin puolella selostetaan kuulemma neutraalisti, mutta meillä liputetaan edelleen avoimesti HPK:n puolesta. Kun Kerho pärjää, mekin tuuletamme, ottelut selostava Pauli Salokangas sanoo.

– Paikallisradion vahvuus on nimenomaan paikallisuus, joten oranssit kakkulat pysyvät tukevasti silmillä. Toki tarvittaessa omille annetaan huutiakin, tai vähintään lipsautetaan eetteriin ruma sana.

Kerhoradion kausi avataan tiistaina kello 18 käynnistyvällä suoralla erikoislähetyksellä, jossa Salokangas ja lähetysten vakiokommentaattoreihin lukeutuva Marko ”Jylppy” Syrjälä ennakoivat alkavaa sesonkia.

Lähetys kuullaan Radio Cityllä paikallisesti sekä netissä. Lähetyksessä kuullaan muun muassa HPK:n päävalmentaja Jarno Pikkaraisen haastattelu. Ensimmäistä kertaa myös kuuntelijat voivat soittaa suoraan lähetykseen. Tallenne julkaistaan keskiviikkoaamuna Kerhoradion sivuilla.

Toistakymmentä kumppania

Kerhoradion kausikumppaneita ovat tällä kertaa Asianajotoimisto Arguendo, Autiotalot LKV ja Autiotalot Isännöinti, Herkkumaa, Hämeen Laatumuutot, Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri, Hämeen Rakennuskonevuokraamo, Hämeen Sanomat, K-Autopesu Hämeensaari ja K-Autopesu Neste Idänpää, Rengasliike Kumisetä, RTV, Omasäästöpankki Hämeenlinna, Pub Vanha Nalle, Vitabalans ja Ässä LKV.

Ensimmäinen ottelulähetys kuullaan keskiviikkona, jolloin HPK matkaa avausotteluun Helsingin IFK:n vieraaksi. Lähetykset käynnistyvät aina puoli tuntia ennen ottelun alkua – keskiviikkona siis iltakuudelta.

Radio City Hämeenlinnan taajuus on 88,9 MHz ja Radio City Forssan 88,6 MHz. Netissä lähetys kuuluu osoitteessa Kerhoradio.fi/nettilahetys sekä RadioPlay-palvelussa.

Kommentoi

Sinun täytyy olla kirjautunut sisään kommentoidaksesi Kirjaudu sisään

Mitä mielessä?

Seuraava ottelu

Ottelukalenteri

syyskuu 2022
ma ti ke to pe la su
« maalis   loka »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
To Top