Kerhoradio somessa

Kumppanuudet

Kiinnostaako mainosaika seudun suosituimmassa radio-ohjelmassa?

Meiltä sitä saa!

Haluatko yrityksesi mainoksen Hämeen suosituimpaan radio-ohjelmaan? Mainosaikaa on tarjolla ennen ottelua, erien aikana mainoskatkoilla, kahdella erätauolla sekä ottelun jälkeen. Radio City Hämeenlinna ja Forssa eivät lähetä omia mainoksiaan lähetysten aikana.

Kausikumppanimme mainostavat kaikissa 60 ottelussa tai valinnaisesti 30 koti- tai vierasottelussa. Kampanja voidaan toteuttaa myös haluttuun ottelumäärään.

Kestoltaan 5–30-sekuntisia spotteja soitetaan lähetyksessä yleensä 2–4 kertaa per mainostaja. Spotit voivat olla eri soittokerroilla erilaisia.

Kumppaneille tarjotaan lähetysten lisäksi näkyvyyttä myös Kerhoradion nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Digitaalisilla alustoilla julkaisemme haastatteluita ja muita HPK-aiheisia päivityksiä.

Lähetykset kuuluvat Radio City Hämeenlinnan (88,9 MHz) ja Radio City Forssan (88,6 MHz) lisäksi nettilähetyksinä (mm. RadioPlay).

Ota kaikki irti HPK:n supersuosiosta – mainosta Kerhoradiossa!

Kausikumppanipakettiin sisältyy:

(perusmuotoisen äänimainonnan lisäksi)

1) kumppanin maininta Kerhoradion ohjelmatunnuksessa, nettisivuilla, somessa ja mainonnassa,
2) mahdollisuus kommentaattorivierailuun vähintään yhdessä runkosarjan kotiottelussa,
3) ilmaisia istumapaikkalippuja esim. jaettaviksi kumppanin henkilöstölle tai vaikkapa asiakasarvontoihin
sekä
4) ilmaiset toistot Villi kortti -kierroksen otteluissa, mikäli HPK etenee niihin. (Muista pudotuspeleistä neuvottelemme erikseen.)

Pääyhteistyökumppanuuteen sisältyy:

1) runsaan mainosajan lisäksi maininta ohjelman alku- ja lopputunnuksissa 60 runkosarjalähetyksessä ja pudotuspeleissä, erikoislähetyksissä sekä 10–20 haastattelutallenteissa Kerhoradion sivuilla,
2) vähintään 120 mainintaa somessa tulosveikkauksen yhteydessä (Kerhoradio palkitsee voittajan kauden päätteeksi),
3) erikoisnäkyvyyden Kerhoradion omassa mainonnassa sekä
4) mainosbannerin paraatipaikalla Kerhoradion sivuilla.

Kerhon seuraava nappikausi on viritteillä – varmista viestisi perillemeno myös radioaalloilla, Kanta-Hämeen suosituimmassa radio-ohjelmassa!

Tiedustele myös räätälöityjä ratkaisuja (yrityksen tai kampanjan mukaan nimetyt ohjelmaosiot, kilpailut jne.)!

Vastaamme mielellämme kaikkiin yhteistyötä koskeviin kysymyksiin. Soita 040 563 3458 – tai lähetä viestiä, niin palaamme asiaan!

Mediapaulit Oy vastaa lähetysten tuottamisesta ja toteutuksesta itsenäisesti. Radio City Hämeenlinna / Alueradiot Sastamala Oy tarjoaa alustan radiolähetyksille, mutta radiokanava ei muutoin osallistu lähetysten tai mainoskampanjan toteuttamiseen. Radio City Hämeenlinnan mediatiedot (koskien jääkiekkolähetysten ulkopuolista aikaa).

To Top