Kerhoradio somessa

Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä

Kerhoradion tuottaja Mediapaulit Oy. Yhteystiedot: Mediapaulit Oy, Poltinahontie 22, 13130, Hämeenlinna.

Rekisteriasioiden yhteyshenkilö

Pauli Salokangas. Puhelinnumero: 040 563 3458. Sähköpostiosoite pauli.salokangas (at) mediapaulit.com.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset sekä oikeusperusteet

Rekisteriin tallennettuja tietoja käyttäjistä käytetään Kerhoradion asiakassuhteen hoitoon kuten kilpailuvoittojen postitukseen. Lisäksi tietoja voidaan käyttää markkinointiin, tilastointiin, analysointiin, kilpailujen ja kyselyiden järjestämiseen, markkinatutkimuksiin, viestintään, Kerhoradion ja sen verkkosivuston ja muiden sähköisten kanavien kehittämiseen sekä muihin vastaaviin tarkoituksiin. Tietojen keräämisen oikeusperuste on verkkosivuilla vierailijan ja rekisterinpitäjän välinen sopimus kilpailuihin osallistumisen yhteydessä kerättävien tietojen osalta.

Henkilötietojen kerääminen ja päivittäminen

Henkilötietoja kerätään kilpailuihin osallistumisen ja/tai sivulle rekisteröitymisen yhteydessä. Tietoja päivitetään rekisteröidyn itse ilmoittaessa muutoksista tai muuten ottaessa yhteyttä. Tiedot rekisteriin merkitään käyttäjän antamien tietojen perusteella. Tietoja voidaan kerätä myös rekisterinpitäjän toimintoihin liittyvistä sosiaalisista medioista.

Mitä tietoja kerätään

Keräämme kilpailuihin osallistujista seuraavia henkilötietoja:

  • Nimi
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite

Henkilötietoja kerätään ja käsitellään vain tietosuojalainsäädännön mukaisilla perusteilla. Kerättävät tiedot eroavat käyttötarpeen, asiakkaan antamien lupien ja kieltojen mukaan. Kerhoradio.fi-sivustolla ja lehden muilla sähköisillä kanavilla voimme kerätä sivuilla vierailevan käyttäjän päätelaitetta koskevia tietoja evästeiden (”cookies”) ja muiden vastaavien tekniikoiden avulla käyttäjän suostumuksella asiakkaan selaimen evästeiden asetusten mukaisesti.

Henkilötietojen säilytysaika

Henkilötietoja säilytetään vain niin kauan kuin niitä tarvitaan tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty ja käsitelty, tai niin kauan kuin laki ja säännökset niin edellyttävät.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Mediapaulit Oy:n rekisterissä olevia henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille toimijoille.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Mediapaulit Oy:llä on oikeus siirtää palveluiden toteuttamista varten henkilötietoja Euroopan unionin, Euroopan talousalueen tai muiden maiden alueelle, joiden Euroopan komissio on todennut takaavan riittävän tietosuojan tason. Mediapaulit Oy:llä on oikeus palvelun toteuttamista varten siirtää henkilötietoja EU/ETA-alueen ulkopuolelle Tietosuojalainsäädännön nimenomaisten siirtoperusteiden mukaisesti.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu teknisillä suojausmenetelmillä. Kaikilla rekisteriä käsittelevillä henkilöillä on rekisterinpitäjän myöntämä henkilökohtainen käyttöoikeus.

Rekisteritietojen tarkastus-, korjaus- ja kielto-oikeus

Henkilötietolain mukaisesti jokaisella on oikeus saada tietää, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu tai onko rekisterissä häntä koskevia tietoja. Tarkastusasioissa sekä virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen tiedon oikaisua koskevissa asioissa rekisteröity voi ottaa yhteyttä rekisterinpitäjään ja pyytää korjaamaan tai poistamaan omat tai holhouksessaan olevan henkilön tiedot. Pyyntö osoitetaan rekisterinpitäjälle kirjallisesti sähköpostilla tai kirjeitse.

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää luovuttamasta häntä itseään koskevia tietoja yhteistyökumppaneille, suoramarkkinointia ja etämyyntiä varten. Suoramarkkinointikiellon voi tehdä ilmoittamalla kiellosta osoitteeseen pauli.salokangas (at) mediapaulit.com.

Rekisteröidyllä on oikeus saada rekisterinpitäjälle toimittamansa henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa sekä halutessaan siirtää kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle.

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, mikäli hänen oikeuksiaan on rikottu. Suomessa valvovana viranomaisena toimii Tietosuojavaltuutetun toimisto, www.tietosuoja.fi.

Henkilötietoja koskevissa asioissa rekisteröity voi ottaa yhteyttä Mediapaulit Oy:hyn.

Muutokset tietosuojaselosteeseen

Varaamme oikeuden päivittää tätä tietosuojaselostetta esimerkiksi palveluiden kehittämisen vuoksi.

Seuraava ottelu

HPK — SaiPa (Aikataulussa)

Pohjantähti Areena, Hämeenlinna

Ottelukalenteri

lokakuu 2021
ma ti ke to pe la su
« syys   marras »
 13
457810
11121417
1819202124
2526272831
To Top