Kerhoradio somessa
Arguendo
Autiotalot-1
Hattula(1)
Herkkumaa_logo1
laatumuutot-1
kautopesu-1
kotipizza
rengasliike_kumiseta-1
omasp
Pancho Villa logo
tawastiagroup
vanhanalle
taitonelio
Romupiste
Team Sportia Hämeenlinna logo nettiin-1
viihdekeskushampton
Vitabalans_logo_2021_width 500px-1
assalkv-1
rtv

Uutiset

HPK tähyilee uusia vahvistuksia herkeämättä: ”Varsinkin idästä on tarjolla mielenkiintoisia pelaajia”

Liigan kärkikuusikkoon kivunnut HPK kiikaroi kevään korvalla vilkastuvia pelaajamarkkinoita tarkkaavaisena. Liigassa siirtoraja on 1. maaliskuuta.

– Varsinkin idästä päin on nyt tarjolla KHL:n runkosarjan päättymisen myötä pelaajia. On siellä mielenkiintoisiakin ehdokkaita. Tarjouksia tulee meille agenteilta, mutta hyödynnämme mahdollisten hankintojen kartoituksessa myös omia kontaktejamme, HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola kommentoi Kerhoradiolle.

– Toinen juttu on, riittävätkö rahat jokaiseen tarjolla olevaan pelaajaan, mutta edelleenkään ulkomaalaisuus ei ole meille mikään itseisarvo.

HPK on tehnyt siirtojaan kauden aikana maltilla ja harkitusti muihin seuroihin nähden. Tällä hetkellä akuuteimmin vahvistusta kaivataan puolustukseen, ja vasta toissijaisesti etsinnässä on keskushyökkääjä.

– Tilanteet elävät kauden aikana. Meillä on alakerrassa nyt terveysongelmia, joten akuutein tarve hankinnoille on loppukaudeksi siellä, Toivola sanoo.

– Oli tietoinen valinta, ettemme käyttäneet kaikkia rahojamme alkukaudesta, kun koronan käyttäytymisestä ei vielä tiedetty. Jälkikäteen on helppo olla viisas, mutta täysin oikean päätöksen teimme. Pelasimme pitkän pätkän ilman yleisöä, mikä teki ison loven kassaan, mutta puskurin ansiosta selvisimme paremmin kuin muut.

Media käryllä siirroista

Toivolan mukaan seura halusi kasata täksi kaudeksi selvästi edelliskautta tasaisemman joukkueen. Linjauksesta aiotaan pitää kiinni.

– Jos ja kun pelaajia tulee, jokaisen pitää istua joukkueeseen ja viedä sitä eteenpäin. Siinä mielessä jatkamme mahdollisten hankintojen kartoitusta tarkalla seulalla, Toivola sanoo.

– Tämän hetken joukkueessa useamman pelaajan otteet kaukalossa ovat arvokkaammat kuin mitä tilinauhassa lukee. Moni pelaa selvästi paremmin kuin aiemmin urallaan.

Ensi kaudelle joukkueen vaihtuvuus on Toivolan mukaan 4–7 pelaajaa. Ainakin osa jo uutisoiduista siirroista toteutuu.

– Nykyisessä ryhmässä on pelaajia, joiden kanssa neuvotellaan ja joiden kanssa on tehty jo sopimus. Aika näyttää, milloin niitä julkaistaan. Lähtevissä taas on heitä, jotka olisi haluttu pitää, ja toisaalta heitä, joiden kanssa sopimus päättyy.

Kaukalossa joukkueella on pyyhkinyt hienosti, mutta kausi on pahasti kesken.

– Nyt tilanne on hyvä, mutta pelejä pitää vielä voittaa, jotta pudotuspeleihin päästään. Kaikki muutkin parantavat peliään kevääksi, ja meidän pitää pysyä siinä junassa mukana, Toivola sanoo.

Kuuntele tallenteelta, miten Toivola kommentoi muun muassa maalivahti Daniel Lebedeffin tämänhetkistä tilannetta.

Kommentoi

Sinun täytyy olla kirjautunut sisään kommentoidaksesi Kirjaudu sisään

Mitä mielessä?

Seuraava ottelu

Ottelukalenteri

helmikuu 2022
ma ti ke to pe la su
« tammi   maalis »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28  
To Top