Kerhoradio somessa
Arguendo
Autiotalot-1
Hattula(1)
Herkkumaa_logo1
laatumuutot-1
kautopesu-1
kotipizza
rengasliike_kumiseta-1
omasp
Pancho Villa logo
tawastiagroup
vanhanalle
taitonelio
Romupiste
Team Sportia Hämeenlinna logo nettiin-1
viihdekeskushampton
Vitabalans_logo_2021_width 500px-1
assalkv-1
rtv

Pressi

Pressipalat – Toivola: ”Ensi kauden joukkue lähes valmis, valmennus julki lähipäivinä”

Kerhoradion poiminnat HPK:n mediatilaisuudesta tiistailta:

Juuso Nieminen:

– Tuloksellisesti tärkeä ottelu edessä. HIFK:n kanssa on perinteisesti ollut sähköä ja lämpöä, ja joukkueena tekemistä mitataan. Pitää valmistautua hyvin, ja meidän tärkeät asiat nostaa esiin kuten Oulussa.
– Oulun peliin parannettiin lopulta yksinkertaisia asioita liittyen tekemisen tasoon ja huolellisuuteen. Lauantaina tehtiin työt loppuun asti ja kärsivällisesti. Taktisesti ei muutettu mitään.
– Nikkilä ja Eronen maajoukkueen matkassa. Karjalaisen tilanne on auki.
– Poissaolojen takia johtajuutta on pois, mutta sitä vahvasti jaetaan Juhan (Lehtola) ja Tumban (Turunen) kesken. Myös Lalli (Kapanen) tuli avuksi tähän viikkoon.
– Myös pelaajien on otettava isompi vastuu. Ei ole hyvä, että Liiga pyörii samaan aikaan maaotteluiden kanssa, mutta tämä on kuitenkin mahdollisuus kaikille ja hyvä asia joukkueen kasvun kannalta.
– Itse peluutan puolustajat, Tumba hyökkääjät. Lalli hoitaa erikoistilanteet, hänellä on hyvä osaaminen niihin. Minulla on päävastuu aitiossa.

Valtteri Puustinen:

– IFK:ta vastaan on ollut hyviä pelejä. Nyt on kasvojenpesun paikka, koska viime kotipeli ei mennyt ihan tuubiin.
– Uskon, että samanlainen esitys riittää kuin Oulussa. Puolustettiin hyvin, ja saatiin maalipaikkoja. Tehokkuuteen voisi hakea vielä terävyyttä.

Mika Toivola:

– KalPasta tulee Valtteri Parikka viikoksi vuokralle paikkaamaan pakkipulaa.
– Ruotsalainen Gustav Possler ei ole tulossa meille tälle kaudelle eikä ensi kaudelle. Tulevaisuudesta en osaa sanoa.
– Nyt näyttäisivät alkaneen ajat, että häntäpään joukkueet alkavat luopua pelaajistaan, eli liikehdintää on. Me olemme linjanneet siten, että emme tee minkäännäköisiä peliliikkeitä, ellei ole ihan pakko. Hankkimisen takia emme hanki ketään. Joukkueen peli on mennyt jatkuvasti parempaan ja tiiviimpään suuntaan, joten näen ison riskin siinä, että pakka menisi hankinnasta sekaisin. Mutta siirtorajalla on aikaa ja loukkaantumisia voi tulla, jolloin tilanne on toinen. Elämme siis hetkessä. Toivomme silti, että tällä joukkueella mentäisiin loppukausi.
– Tällä hetkellä budjetissa ei hirveästi ole liikkumavaraa. Budjetti on aina ennustamista, mutta jos ykkössentteri tai -maalivahti loukkaantuu, sitten pitää venyttää. Hätätilanteessa toki reagoidaan.
– Matti Tiilikainen on mukana sen verran mukana ensi kauden joukkueen kasaamisessa, kuten päävalmentaja on. Asuu eri maassa, mutta sähköpostit kulkee Saksaankin. Ensi kauden joukkue on lähestulkoon valmis.
– Tulevan kauden koko valmennusjohto on tarkoitus julkistaa tällä viikolla.

Kerhoradion seuraava lähetys kuullaan HPK-HIFK -ottelusta keskiviikkona 5. helmikuuta kello 18.15 alkaen Radio City Hämeenlinnan ja Forssan taajuuksilla sekä Cityn netissä. Ottelun selostaa Pauli Salokangas. Kommentaattorina toimii Tero Kivistö.

Seuraava ottelu

Ottelukalenteri

helmikuu 2020
ma ti ke to pe la su
« tammi   maalis »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  
To Top