Kerhoradio somessa
Arguendo
Autiotalot-1
Hattula(1)
Herkkumaa_logo1
laatumuutot-1
kautopesu-1
kotipizza
rengasliike_kumiseta-1
omasp
Pancho Villa logo
tawastiagroup
vanhanalle
taitonelio
Romupiste
Team Sportia Hämeenlinna logo nettiin-1
viihdekeskushampton
Vitabalans_logo_2021_width 500px-1
assalkv-1
rtv

Pressi

Pressipalat – Pennanen: ”Nelinkertainen sarja olisi urheilullisesti tasapuolisempi”

Kerhoradion poiminnat HPK:n mediatilaisuudesta perjantailta:

Antti Pennanen:

– Hyvillä mielin olen seurannut Pikkuleijonien otteita kisoissa. USA-ottelu oli erinomainen. Joukkue, pelaajat ja valmennus, on tehnyt hyvää työtä. Selkeästi vastustajaa parempi esitys taktisesti. En aina tunnista sitä julkista keskustelua, jota nytkin on ympärillä käyty.

– Vaikea sanoa, miksei nyt ole HPK:n pelaajia U20-maajoukkueessa. Tunnen HPK:n juniorijääkiekon hyvin, ja täällä on tehty hyvää työtä aina. Haaste on ehkä se, mitä lapsi- ja nuoruusvaiheessa tehdään. Niitä valuvikoja on vaikea enää paikata ylimmissä ikäluokissa. Kun Sami Sauren oli valmennuspäällikkönä, A- ja B-juniorit pärjäsivät hyvin ja oli paljon massaa. Pitäisi varmaan hänelle soitella ja kysyä, mitä hyvää tehtiin. Tuntuu kohtuuttomalta, miten esimerkiksi Max Kenigiä kohdellaan. Kun valmennuksesta vastaavien työtä arvioidaan, pitäisi tarkastella asioita pitkällä aikajänteellä, koska 90 prosenttia tuloksista mitataan jälkeenpäin.

– Voi olla, että minut löytää Hakio-hallilta ensi vuonnakin. Siellä on muutamia ystäviä päävalmentajina eri joukkueissa.

– Liigan otteluohjelma on ihan ok, mutta nelinkertainen sarja ilman välilohkoja olisi urheilullisesti tasapuolisempi, ja saataisiin osalta maaottelutauoilta pelit pois. Toimistolle Kärpät ja HIFK ovat varmasti ihanteelliset vastustajat, mutta siinä on joka vuosi 12 ekstrapistettä jaossa – mitenkään väheksymättä muita vastustajia.

– Meillä katsotaan tilastot viiden pelin jaksoissa ja jaetaan ne pelaajille. Siitä arvioidaan kokonaisuutta yksittäisten pelaajien ja joukkuepelin suhteen. Muuten mitään kiveen hakattuja jaksotuksia ei ole. Peli kertoo, mitä teemoja kulloinkin harjoitellaan.

– Seppälä lähtee pelaamaan Vantaalle Mestistä. Muuten kokoonpano säilyy samana kuin JYP-ottelussa.

Markus Nenonen:

– Oli hyvä saada sadas maali alta pois, ettei se jäänyt pitemmäksi aikaa kummittelemaan. Seuraavaa satasta kohti. Kiekon vastaanottoa luistimilla on harjoiteltukin.

– Pari päivää sai huilata taas, ja nyt saatiin pari hyvää treenipäivääkin alle. Huilikin tekee hyvää. Kova peli on lauantaina tulossa.

– Codyn kanssa on hyvä pelata. Cody on aika hyvä pelaamaan jääkiekkoa.

Kerhoradion seuraava lähetys kuullaan HPK-HIFK -ottelusta lauantaina 4. tammikuuta kello 16.45 alkaen Radio City Hämeenlinnan ja Forssan taajuuksilla sekä Cityn netissä. Ottelun selostaa Pauli Salokangas.

Seuraava ottelu

Ottelukalenteri

tammikuu 2020
ma ti ke to pe la su
« joulu   helmi »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
To Top