Kerhoradio somessa
Arguendo
Autiotalot-1
Hattula(1)
Herkkumaa_logo1
laatumuutot-1
kautopesu-1
kotipizza
rengasliike_kumiseta-1
omasp
Pancho Villa logo
tawastiagroup
vanhanalle
taitonelio
Romupiste
Team Sportia Hämeenlinna logo nettiin-1
viihdekeskushampton
Vitabalans_logo_2021_width 500px-1
assalkv-1
rtv

Pressi

Pressipalat – Nieminen: ”Näitä asioita pelissämme pitäisi parantaa”

Kerhoradion poiminnat HPK:n mediatilaisuudesta tiistailta:

Juuso Nieminen:

– Tiistain CHL-ottelussa tarjoutuu hyvä tilaisuus katsoa peiliin ja parantaa, kukin omassa roolissaan ja sitä kautta yhdessä.

– Huomenna otamme nuoria mukaan A-junioreista, niin saadaan osalle äijistä lepoa. Laatikaiselle on hyvä saada peli tähän. Reijola pelannee maalissa.

– Voisimme olla parempia siinä, mihin asemaan ketju tai pakkipari jättää tilanteen seuraaville. Hyökkäyspelissä parannettavaa on alueelle menossa ja siinä, miten alueelle päästy hyödynnetään. Jos ei saada kontrolloitua suorahyökkäystä, niin pitäisi tehdä selvä valinta, että nyt alkaa päätypeli. Miten kestät ensimmäisen iskun ja puolenvaihdot, niin siinä emme ole olleet kovin hyviä. Näitä vielä kehitetään.

– Puolustuspelissä keskialueesta on tultu liian helposti läpi, niin iskupelaaminen on hiukan vajaata, jolloin pitkät päätypelit omassa päädyssä syövät omaa hyökkäysenergiaamme. Keskikaistaa on suojeltava paremmin ja pakotettava vastustajaa laitoihin.

Henri Kanninen:

– Liigassa ei ole kovin hyvin pelattu, mutta lähdetään siitä parantamaan. Pelissä ei ole panoksia, niin saamme niin sanotun treenimatsin tähän väliin. Kaikkea vielä on, mikä ei pelissämme vielä toimi, kuten pitäisi.

– Pitäisi pystyä puolustamaan paremmin meidän alueelle pääsyä. Vastustaja pääsee sinne kuljettamalla liian helposti. Tehokkuutta kaivataan myös lisää. Ilmapiiri on joukkueessa hyvä.

– Henkilökohtaisesti tehoja olisi pitänyt tulla enemmän. Tehot ovat olleet liiaksi yhden ketjun varassa. Plussaa on ollut lisääntynyt peliaika.

– HPK:ssa kesäharjoittelu poikkesi aiemmista seuroistani. Niissä nosteltiin punttia enemmän. Täällä oli monipuolisempaa.

Seuraava ottelu

Ottelukalenteri

lokakuu 2019
ma ti ke to pe la su
« syys   marras »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
To Top