Kerhoradio somessa
Arguendo
Autiotalot-1
Hattula(1)
Herkkumaa_logo1
laatumuutot-1
kautopesu-1
kotipizza
rengasliike_kumiseta-1
omasp
Pancho Villa logo
tawastiagroup
vanhanalle
taitonelio
Romupiste
Team Sportia Hämeenlinna logo nettiin-1
viihdekeskushampton
Vitabalans_logo_2021_width 500px-1
assalkv-1
rtv

Pressi

Pressipalat – Karjalainen: ”Otan pienen lisälatauksen SaiPa-otteluun”

Kerhoradion poiminnat HPK:n mediatilaisuudesta tiistailta:

Juuso Nieminen:

– Ottelu Kärppiä vastaan oli meiltä hyvä, mutta tulos jäi saamatta. Jyväskylässä emme ansainneet voittoa. Valmistautuminen oli puutteellinen, ja jos työmäärä falskaa, ei ehdi tilanteisiin. Molemmat vaikuttavat molempiin. Pelin aikana yritimme kammeta itseämme mukaan, mutta emme siinä ei onnistuttu.

– Huomisessa pelissä pitää tehdä pienet asiat paremmin. Sisäisesti ne ovat isoja asioita, vaikka ulospäin ei ehkä näytä siltä. Tiukka peli on varmasti tulossa, mutta jos omassa pelissämme pääsemme lähelle riittävää työmäärää ja oikeaa viisikon pelaamisen rakennetta, niin voitosta pelataan.

– Maalivahdin estämisen takia hylättyjen maalien osalta Liigan linjaus on selvä: tahaton kontakti maalivahtiin alueen ulkopuolella ei johda enää hylkäämiseen.

– Ketjuihin ja pakkipareihin tulee varmasti muutoksia, mutta ne lyödään lukkoon aamusta.

(SaiPalla on terävä kärki. Kohdistetaanko Zaborskyyn ja Ramstedtiin erikoishuomiota?)

– Ei ole tarkoitus kohdistaa ainakaan peluutuksen keinoin. Lähtökohtaisesti vastustajan erikoistilanteisiin keskitytään joka pelissä. Lisäksi pyrimme tiedostamaan, jos siellä on jonkinlainen joukkueelle tunnuksenomainen tapa esimerkiksi tehdä maaleja, koska harvemmin vastustaja muuttaa pelaamistaan. Meidän peli pystyy muovautumaan vastustajan mukaan, mutta esimerkiksi sarjataulukon kanssa vastustajan pelaamiseen valmistautuminen ei korreloi mitenkään. Jokainen piste on yhtä tärkeä.

Miro Karjalainen:

– Pitää ottaa ekstralatautuminen huomiselle ja saada hyvä alku, että peli lähtee rullaamaan. Henkilökohtaisesti otan pienen lisälatauksen ja käyn asioita läpi.

– Puolustajien ja maalivahdin kommunikointia vielä opetellaan, mutta hyvään suuntaan ollaan menossa. Siitä ei tarvitse stressata.

– SaiPa pelasi viime kaudella kontrolloidusti ja kurinalaisesti. Liigassa on taktisesti vaikeampiakin vastustajia, mutta hyvä joukkue tulee vastaan.

Kerhoradion lähetys kuullaan HPK-SaiPa -ottelusta keskiviikkona 18. syyskuuta kello 18.15 alkaen Radio City Hämeenlinnan ja Forssan taajuuksilla sekä Cityn netissä. Ottelun selostaa Pauli Salokangas.

Seuraava ottelu

Ottelukalenteri

syyskuu 2019
ma ti ke to pe la su
    loka »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
To Top