Kerhoradio somessa
Arguendo
Autiotalot-1
Hattula(1)
Herkkumaa_logo1
laatumuutot-1
kautopesu-1
kotipizza
rengasliike_kumiseta-1
omasp
Pancho Villa logo
tawastiagroup
vanhanalle
taitonelio
Romupiste
Team Sportia Hämeenlinna logo nettiin-1
viihdekeskushampton
Vitabalans_logo_2021_width 500px-1
assalkv-1
rtv

Pressi

Pressipalat – Pennanen: ”Kauteen lähtö on aina hyppy tuntemattomaan”

Kerhoradion poiminnat HPK:n mediatilaisuudesta tiistailta:

Antti Pennanen:

– Joukkue on niin valmis uuteen kauteen kuin vain voi olla. Kaikki on tehty niin hyvin kuin voi tehdä. Mutta tietysti lähtö uuteen kauteen on aina hyppy tuntemattomaan. Mutta sen epävarmuuden kanssa pitää tulla toimeen, ja tunnelma on silti odottava.

– Isoin ero tähän kauteen lähtemisessä aiempiin verrattuna liittyi lyhyeen kesäharjoitteluun pitkän kevään ja CHL-pelien myötä.

– CHL on ollut hieno kokemus. Harmittaa vieläkin, ettei suoritus riittänyt valmentajilla eikä pelaajilla. Mutta pettymyksestä pääsee irti, kun sen hyväksyy.

– Kokoonpano avaukseen ei ole vielä ihan selvillä. Esimerkiksi Cornet’n tilanne on vielä auki.

(Kehen kohdistat suurimmat odotukset?)

– Annetaan pelaajien elää omien odotustensa kanssa, eikä luoda niitä ulkopuolelta. Toivottavasti kaikki ottaisivat steppejä eteenpäin. Tuskin viime vuonnakaan kukaan odotti, että Innala ja Puustinen löisivät läpi lopulta sillä tavalla.

– Uudet pelaajat pyrkivät sitoutuneesti toteuttamaan pelitapaa ja kulttuuria, mutta edelleen niin vanhoilla kuin uusilla pelaajillakin on joitakin haasteita pelaamisen ja muunkin suhteen.

– Kunyk on ollut tasaisimpia suorittajia. Hän on monipuolinen, pelaa vastuullisesti ja on hyvä tyyppi. Tikalla taas on paljon hienoja ominaisuuksia, joiden takia hän on täällä. Hän on tunnollinen ja tulee kehittymään varmasti tuolla asenteella. Hänellä on kauhea halu oppia.

(Oliko sopivaa Liigalta asettaa kevään finalistit vastakkain avauskierroksella?)

– Meidän kannalta tietysti hieno juttu. Vaikea sanoa, miten Kärpät sen kokee. Mannerin kanssa puhuttiin, että hienoa kohdata heti kauden aluksi. Mutta muut laativat ohjelmat. Me vain pelaamme ja valmennamme.

– Kärpät on hyvin valmennettu joukkue ja erittäin taitava. Puolustus ja maalivahdit olivat viime kauden vahvuus, mutta nyt hyökkäysvoimaa on enemmän. Nimilista on kova: Puljujärvi, Pesonen, Jokinen…

Niklas Friman:

– Kapteeniksi nimeämistä pidän kunnia-asiana. Haluan olla oma itseni ja nuorille pelaajille esimerkki.

– Vaihtuvuutta joukkueessa oli, mutta saimme hyviä jätkiä tilalle. Emme varmasti ole nytkään ennakkosuosikkeja, mutta meissä piilee paljon potentiaalia. Työtä on tehty paljon ja intohimolla. Meidän kaikkien täytyy kasvaa ja kehittyä niin yksilöinä kuin joukkueenakin.

– Joukkueen yhteinen kesäjakso jäi pitkän kevään takia lyhyeksi. Uskon silti, että viime kevään kokemukset olivat niin poikkeuksellisia, että oikein valjastettuna viime kauden opit kantavat pitkälle.

– Käytin Kanada-maljaa heinäkuussa kotiseudullani Kaarinassa.

Kerhoradion avauslähetys kuullaan HPK-Kärpät -ottelusta torstaina 12. syyskuuta kello 18.15 alkaen Radio City Hämeenlinnan ja Forssan taajuuksilla sekä Cityn netissä. Ottelun selostaa Pauli Salokangas, ja kommentaattorina toimii Aki Heino.

Seuraava ottelu

Ottelukalenteri

syyskuu 2019
ma ti ke to pe la su
    loka »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
To Top