Kerhoradio somessa
Arguendo
Autiotalot-1
Hattula(1)
Herkkumaa_logo1
laatumuutot-1
kautopesu-1
kotipizza
rengasliike_kumiseta-1
omasp
Pancho Villa logo
tawastiagroup
vanhanalle
taitonelio
Romupiste
Team Sportia Hämeenlinna logo nettiin-1
viihdekeskushampton
Vitabalans_logo_2021_width 500px-1
assalkv-1
rtv

Pressi

Pressipalat – Lukka: ”Olen tosi iloinen, että pääsin tänne.”

Kerhoradion poiminnat HPK:n mediatilaisuudesta perjantailta:

Juuso Nieminen:

– Santeri tuo syvyyttä ja laajuutta meidän pakistoon. Hän antaa enemmän vaihtoehtoja meidän peluuttamiseen ja pelivaraa, jos tulee loukkaantumisia. Santeri tuo jämäkkyyttä puolustamiseen ja peruspelaamista.

– Kuopiossa oli kova peli. Pelasimme hyvin, ja tappioasemassakin jaksoimme jauhaa ja luottaa siihen, että perustekeminen tuo tuloksen. Luottavainen fiilis oli koko ajan, että täältä tullaan.

– Pelasimme Kärppiä vastaan sarja-avauksessa, ja nyt päästään katsomaan, millainen matka on tultu siitä tähän pisteeseen. Tuskin tarvitsee herätellä ketään tähän otteluun.

Santeri Lukka:

– Hyvät fiilikset oli tulla Hämeenlinnaan. Kyllä huomaa, että joukkueessa on hyvä meininki ja iloisia jätkiä. Olen tosi iloinen, että pääsin tänne.

– Koin, että ensimmäisessä pelissä vahvuuteni tulivat jo heti paremmin esiin kuin Turussa puolentoista vuoden aikana. HPK pelaa yhteistyön jääkiekkoa, jossa pääsen toteuttamaan itseäni varmasti paremmin.

– Turussakin pelasin kovia minuutteja, mutta tuli puskista, miten otettiin kokoonpanosta kokonaan pois. Vedin siitä johtopäätökset, ja ilmoitin olevani valmis vaihtamaan seuraa. Hienoa, että tämä ovi aukesi. Tunnen kuitenkin Pendon Mestis-ajoilta Mikkeliltä, ja sieltä oli hyviä kokemuksia. Pendo on huippuvalmentajana, jota arvostan kovasti.

– Koen olevani monipuolinen pelaaja. Vahvuudet ovat liikkeessä ja avauspelaamisessa, eikä laukauskaan mikään tuhnu ole.

– En filmannut Kuopion ratkaisuosumaan johtaneessa jäähytilanteessa. Ei kuulu tapoihin.

Kerhoradion lähetys kuullaan HPK-Kärpät -ottelusta lauantaina 26. lokakuuta kello 16.45 alkaen Radio City Hämeenlinnan ja Forssan taajuuksilla sekä Cityn netissä. Ottelun selostaa Pauli Salokangas. Kommentaattorina toimii Samuel Savolainen.

Seuraava ottelu

Ottelukalenteri

lokakuu 2019
ma ti ke to pe la su
« syys   marras »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
To Top