Kerhoradio somessa
Arguendo
Autiotalot-1
Hattula(1)
Herkkumaa_logo1
laatumuutot-1
kautopesu-1
kotipizza
rengasliike_kumiseta-1
omasp
Pancho Villa logo
tawastiagroup
vanhanalle
taitonelio
Romupiste
Team Sportia Hämeenlinna logo nettiin-1
viihdekeskushampton
Vitabalans_logo_2021_width 500px-1
assalkv-1
rtv

Pressi

Pressipalat – Lukka: ”Olen tosi iloinen, että pääsin tänne.”

Kerhoradion poiminnat HPK:n mediatilaisuudesta perjantailta:

Juuso Nieminen:

– Santeri tuo syvyyttä ja laajuutta meidän pakistoon. Hän antaa enemmän vaihtoehtoja meidän peluuttamiseen ja pelivaraa, jos tulee loukkaantumisia. Santeri tuo jämäkkyyttä puolustamiseen ja peruspelaamista.

– Kuopiossa oli kova peli. Pelasimme hyvin, ja tappioasemassakin jaksoimme jauhaa ja luottaa siihen, että perustekeminen tuo tuloksen. Luottavainen fiilis oli koko ajan, että täältä tullaan.

– Pelasimme Kärppiä vastaan sarja-avauksessa, ja nyt päästään katsomaan, millainen matka on tultu siitä tähän pisteeseen. Tuskin tarvitsee herätellä ketään tähän otteluun.

Santeri Lukka:

– Hyvät fiilikset oli tulla Hämeenlinnaan. Kyllä huomaa, että joukkueessa on hyvä meininki ja iloisia jätkiä. Olen tosi iloinen, että pääsin tänne.

– Koin, että ensimmäisessä pelissä vahvuuteni tulivat jo heti paremmin esiin kuin Turussa puolentoista vuoden aikana. HPK pelaa yhteistyön jääkiekkoa, jossa pääsen toteuttamaan itseäni varmasti paremmin.

– Turussakin pelasin kovia minuutteja, mutta tuli puskista, miten otettiin kokoonpanosta kokonaan pois. Vedin siitä johtopäätökset, ja ilmoitin olevani valmis vaihtamaan seuraa. Hienoa, että tämä ovi aukesi. Tunnen kuitenkin Pendon Mestis-ajoilta Mikkeliltä, ja sieltä oli hyviä kokemuksia. Pendo on huippuvalmentajana, jota arvostan kovasti.

– Koen olevani monipuolinen pelaaja. Vahvuudet ovat liikkeessä ja avauspelaamisessa, eikä laukauskaan mikään tuhnu ole.

– En filmannut Kuopion ratkaisuosumaan johtaneessa jäähytilanteessa. Ei kuulu tapoihin.

Kerhoradion lähetys kuullaan HPK-Kärpät -ottelusta lauantaina 26. lokakuuta kello 16.45 alkaen Radio City Hämeenlinnan ja Forssan taajuuksilla sekä Cityn netissä. Ottelun selostaa Pauli Salokangas. Kommentaattorina toimii Samuel Savolainen.

Seuraava ottelu

JYP — HPK

LähiTapiola Areena, Jyväskylä

Ottelukalenteri

lokakuu 2019
ma ti ke to pe la su
« syys   marras »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
To Top