Kerhoradio somessa
Ykkoshockey leiri
Arguendo
Autiotalot-1
HattulanHirsi
Herkkumaa_logo1
hameenautoehostus
laatumuutot-1
rengasliike_kumiseta-1
myllytupa
omasp
Arvo-ostot2
taitonelio-1
Team Sportia Hämeenlinna logo nettiin-1
valokuitunen-1
vanhanalle
Vitabalans_logo_2021_width 500px-1
Ykkos-Hockey-Center-1
assalkv-1

Uutiset

Kotona piipahtaneelle Juuse Sarokselle tulee rapakon takana jo vuosikymmen täyteen: ”Aika on mennyt nopeasti”

Elokuun alussa HPK:n maalivahtileirillä päivän viettänyt Juuse Saros ehtii viettää Suomessa kesäisin kolmisen kuukautta hiukan joukkueen kevätmenestyksestä riippuen. Viime keväänä Saroksen seura Nashville Predators putosi pudotuspelien avauskierrokselta, joten kausi päättyi jo MM-kisojen alla.

– Toukokuun lopussa tulin, joten tässä ehtii hyvin nähdä kavereita ja perhettä sekä matkustella, Saros sanoo.

Urheillakin pitää, joten ohjelmaan kuuluu jääharjoitusten ohella tennistä ja salitreeniä. Hämeenlinnassakin tähtimolarilla oli kiire Kerhoradion haastattelun jälkeen pelaamaan padelia. Molemmat kaupungit ovat Sarokselle kotoisia sikäli, että Helsingissä on asunto ja Hämeenlinnassa perhettä.

– Helsingissä on muitakin NHL-pelaajia, ja heidän kanssaan meillä on Salmisaaressa hyviä jäitä.

Kantri ei vieläkään sytytä

Saroksella on takana jo yhdeksän kautta Pohjois-Amerikassa. Näistä kolme ensimmäistä hän sukkuloi AHL:n ja NHL:n välillä, kunnes vakituisempi ruutu avautui.

– Aika on mennyt nopeasti ja on ollut siistiä, kun on saanut pelata hyvissä joukkueissa. Olen viihtynyt Nashvillessä, ja mielelläni pelaisin siellä uran loppuun asti, vaikka kantrimusiikki ei vieläkään iske.

Rahakkaan jatkosopimuksen Predatorsin kanssa tuoreeltaan solminut Saros odottaa ensi kaudelta paljon. Hänen oma asemansa ykkösmolarina on vakaa.

– Tykkään siitä, mihin suuntaan olemme menossa. Saimme ensi kaudelle kovia vahvistuksia. Itse en voi lähteä kauteen takki auki. Haluan yhä kehittyä, koska omassa pelaamisessa on aina parannettavaa.

Katso ylläolevalta videolta, mitä Saros tuumii ensi kaudella pelattavasta Four Nations -turnauksesta, johon hänet on Suomen joukkueeseen nimetty ensimmäisten pelaajien joukossa, ja millaisia kokemuksia hänelle jäi päivästä junnumaalivahtien kanssa.

Juuse Saros solmi tuoreeltaan kahdeksan vuoden jatkosopimuksen Predatorsin kanssa. Kauden 2025-26 alusta voimaan astuvan sopimuksen kokonaisarvo on 61,92 miljoonaa dollaria. (Kuva: Jenn G / CC BY-SA 3.0)

Kommentoi

Sinun täytyy olla kirjautunut sisään kommentoidaksesi Kirjaudu sisään

Mitä mielessä?

Seuraava ottelu

HIFK — HPK

Helsingin jäähalli

Ottelukalenteri

syyskuu 2024
ma ti ke to pe la su
« maalis   loka »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
To Top