Kerhoradio somessa
Arguendo
Autiotalot-1
Hattula(1)
Herkkumaa_logo1
laatumuutot-1
kautopesu-1
kotipizza
rengasliike_kumiseta-1
omasp
Pancho Villa logo
tawastiagroup
vanhanalle
taitonelio
Romupiste
Team Sportia Hämeenlinna logo nettiin-1
viihdekeskushampton
Vitabalans_logo_2021_width 500px-1
assalkv-1
rtv

Uutiset

HPK-kapteeni Markus Nenonen on isojen maalien mies – Muistatko, minkä toisen mestaruusfinaalin hän ratkaisi joukkueelleen?

HPK:n hyökkääjä Markus Nenonen muistetaan parhaiten kevään 2019 mestaruuden ratkaisseesta seiskapelin maalistaan. Se ei ole kuitenkaan hänen ainoa merkittävä onnistumisensa. Nenosen käsialaa oli nimittäin myös osuma, jolla JYP kaatoi ruotsalaisen Färjestadin European Trophyn finaalissa Berliinissä joulukuussa 2013.

– Se tuli varsinaisella peliajalla, ja olikohan jopa kolmannen erän alussa. Ei sitä enää edes muistanut tehneensä, kun summeri soi ja juhlittiin voittoa. Siinä mielessä se oli erilainen kuin Oulun maali, Nenonen sanoo.

Jämsänkoskelta JYPin kautta Liigaan ponnistanut Markus Nenonen myöntää, että jyväskyläläisseuralla on edelleen paikka hänen sydämessään.

– Jyväskylästä liigaura alkoi, ja sieltä on paljon hyviä muistoja. Mutta onhan meitä HPK:ssakin paljon JYP-taustaisia pelaajia. Välillä vitsailemmekin keskenämme, että pari saisi tulla vielä lisää.

Meno maistuu Hämeenlinnassakin

Nenonen on 28-vuotiaaksi kiekkoilijaksi kerännyt jo kosolti menestystä, sillä liigatasolla hän on voittanut HPK:ssa SM-kultaa, Tapparassa hopeaa ja JYPissä pari pronssia. JYPissä hän voitti myös European Trophyn sekä ja A-juniorien SM-kultaa.

Kerhossa Nenonen on viihtynyt hyvin, ja seurakin on halunnut pitää hänestä kiinni.

– Vaimon kanssa olemme tykänneet Hämeenlinnasta. Täällä on kaikki tarpeellinen arjen pyörittämiseen, ja luonnon läheisyys on iso plussa. Aulangolla ja Ahvenistolla käymme paljon kävelemässä. Ja onneksi pelikin kulkee taas paremmin vaikeiden aikojen jälkeen, HPK:n kapteeni sanoo.

Kuuntele haastattelusta, mitkä Nenonen listaa vahvuuksikseen ja heikkouksikseen, ketkä auttoivat häntä kapteenin roolin omaksumisessa ja mitä ongelmaa hän oli ratkaisemassa HPK:n saunaillassa alkusyksystä.

Kommentoi

Sinun täytyy olla kirjautunut sisään kommentoidaksesi Kirjaudu sisään

Mitä mielessä?

Seuraava ottelu

Ottelukalenteri

syyskuu 2021
ma ti ke to pe la su
« huhti   loka »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
To Top