Kerhoradio somessa
Arguendo
Autiotalot-1
Hattula(1)
Herkkumaa_logo1
laatumuutot-1
kautopesu-1
kotipizza
rengasliike_kumiseta-1
omasp
Pancho Villa logo
tawastiagroup
vanhanalle
taitonelio
Romupiste
Team Sportia Hämeenlinna logo nettiin-1
viihdekeskushampton
Vitabalans_logo_2021_width 500px-1
assalkv-1
rtv
Pauli Salokangas selostaa HPK:n otteluita paikallisradioon kahdeksatta kautta ja Liigaa kaiken kaikkiaan – televisioajat mukaan lukien – jo kolmattatoista kautta.

Uutiset

Moniäänisyyttä, jälkipelejä ja seurauutiset – Kerhoradion lähetyksiin tulossa useita uudistuksia

Liiga-kauden käynnistyminen tietää jälleen selostusten starttaamista myös radioaalloilla. HPK:n otteluista tunnelmat suorana välittävälle Kerhoradiolle kausi on jo kuudes.

– Omakustannekonsepti, jolla lähetykset tuotetaan, on koko Suomen mitassa täysin ainutlaatuinen, sanoo ottelut selostava ja lähetykset tuottavan Mediapaulit oy:n yrittäjä Pauli Salokangas.

– Kaikkialla muualla tuotannoista vastaa jonkinlainen mediatalo, joiden leivissä on selostajan lisäksi tuottajia, mainosmyyjiä, studioisäntiä, kaukalonlaitatoimittajia ja ties mitä äänitarkkailijoita. Kyllä kaikki onnistuu silti yhden miehen orkesteriltakin, kun on riittävän hullu ja kuvittelee suorituvansa vähän kaikesta itse.

Lähetyksiin monia uudistuksia

Kerhoradion lähetyksiin on luvassa poikkeuksellisen paljon uudistuksia alkavalle kaudelle, vaikka ydin on jatkossakin reaaliaikainen raportointi HPK:n otteista kaukalossa.

– Kuuntelijat ovat toivoneet esimerkiksi aiempaa enemmän kannattajien haastatteluita ja yleistä tunnelmointia, joten sitä lisätään lähetyksiin. Jatkossa kuuntelijoilla on mahdollisuus lähettää radioon myös omia ääniklippejään, joita voidaan soidaan lähetyksissä, Salokangas sanoo.

Uutta ovat HPK:n kotiotteluissa pelaajien ja valmentajien haastattelut erien jälkeen ja vierasotteluissa otteluiden jälkeen. Parissa lähetyksessä Kerhoradio välittää myös Pub Vanhan Nallen jälkipelit varsinaisen ottelulähetyksen perään.

– Kommentaattoreina kuullaan jälleen mielenkiintoisia vieraita, joiden nimiä – uusia ja tutumpia – julkistetaan kauden edetessä. Joissakin vierasotteluissa ääneen pääsee puhelinkommentaattori.

Koko HPK-perheen radio-ohjelma

Kerhoradio aloittaa lähetyksissään uutena osiona seurauutiset, joissa seurataan myös HPK:n naisten, U20-, U18- ja U16-kilpajoukkueiden sekä muiden juniorijoukkueiden otteita, sarjatilanteita ja kauden etenemistä.

– Kerhoradio haluaa olla koko oranssin yhteisön radio-ohjelma, vaikka pääfokus onkin edustuskiekossa, Salokangas sanoo.

Kumppaneille järjestetään keskinäinen, läpi kauden kestävä otteluveikkauskisa. Kerhoradion kumppaneita ovat alkavalla kaudella Asianajotoimisto Arguendo, Autiotalot LKV ja Autotalot Isännöinti, Hattulan kunta, Herkkumaa, Hämeen Laatumuutot, K-autopesu Hämeensaari ja Idänpää, Kotipizza, Rengasliike Kumisetä, Oma Säästöpankki Hämeenlinna, Pancho Villa, Pub Vanha Nalle, Rakennustoimisto Taitoneliö, Romupiste, RTV, Tawastia Group, Team Sportia, Viihdekeskus Hämpton, Vitabalans ja Ässä LKV.

Kerhoradion lähetykset kuuluvat Radio City Hämeenlinnan FM-taajuudella 88,9 MHz sekä netissä osoitteesta Kerhoradio.fi löytyvän linkin tai RadioPlayn kautta. Kerhoradion kausiennakko kuullaan maanantaina kello 19 alkaen, ja tiistaina linjat avataan Liiga-kauden avauksesta Raumalta iltakuudelta – ja muutenkin läpi kauden aina puoli tuntia ennen ottelun alkua.

Kommentoi

Sinun täytyy olla kirjautunut sisään kommentoidaksesi Kirjaudu sisään

Mitä mielessä?

Seuraava ottelu

Ottelukalenteri

lokakuu 2023
ma ti ke to pe la su
« syys   marras »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
To Top