Kerhoradio somessa
Arguendo
Autiotalot-1
Hattula(1)
Herkkumaa_logo1
laatumuutot-1
kautopesu-1
kotipizza
rengasliike_kumiseta-1
omasp
Pancho Villa logo
tawastiagroup
vanhanalle
taitonelio
Romupiste
Team Sportia Hämeenlinna logo nettiin-1
viihdekeskushampton
Vitabalans_logo_2021_width 500px-1
assalkv-1
rtv

Uutiset

HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola valmennuksen muutoksista: ”Pelaajien kehittäminen on meille tärkeä prioriteetti”

HPK on Hämeen Sanomien mukaan vaihtamassa päävalmentajaa ensi kaudeksi, jolloin Jarno Pikkaraisen on korvaamassa Matias ”Maso” Lehtonen. Tällä hetkellä Lehtosella on vielä voimassa oleva sopimus Mestiksen RoKin kanssa, mutta HPK:n urheilujohtaja Mika Toivolan mukaan seura kertoo muutoskuviosta aikanaan.

– En osaa sanoa vielä tarkalleen ajankohtaa. Vähän mietimme asioita. Sitten kun aika on kypsä, niin tulemme esille uuden valmentajan kanssa, Toivola sanoo.

Pikkarainen itse arvioi lehdessä, että seura haluaa paikalle ”enemmän nuorten pelaajien kehittäjän”. Toivola ei suoraan myönnä, että Pikkarainen olisi ollut tässä mielessä pettymys.

– HPK:n perinteisiin kuitenkin kuuluu, että meillä on nuoria, eteenpäin pyrkiviä pelaajia. Se kuuluu ihan meidän urheilustrategiaankin, että pelaajia osittain sillä silmällä valitaan, kehitetään ja valmennetaan, että he menevät eteenpäin. Se on meille tärkeä prioriteetti, mutta sitä en tässä vaiheessa kommentoi, miksi HPK tuli tähän ratkaisuun, että valmentaja ehkä vaihtuu. Yhtä syytähän siihen ei tietenkään ole.

Nuoret ovat jääneet HPK:ssa tällä kaudella peliajassa selvästi kärkipelaajien varjoon. Esimerkiksi puolustaja Mikael Tapio on kerännyt luottoa keskimäärin vain kolmisen minuuttia per ottelu.

– Kuka tahansa ymmärtää, ettei kolmen minuutin peliajalla kehity. Päävalmentajan tehtävä on kuitenkin voittaa sarjassa otteluita, ja hän tekee ratkaisut aina parhaan tietotaitonsa ja osaamisensa mukaan, jotta voittoja tulee.

Kommentoi

Sinun täytyy olla kirjautunut sisään kommentoidaksesi Kirjaudu sisään

Mitä mielessä?

Seuraava ottelu

Ottelukalenteri

marraskuu 2022
ma ti ke to pe la su
« loka   joulu »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
To Top