Kerhoradio somessa
Arguendo
Autiotalot-1
Hattula(1)
Herkkumaa_logo1
laatumuutot-1
kautopesu-1
kotipizza
rengasliike_kumiseta-1
omasp
Pancho Villa logo
tawastiagroup
vanhanalle
taitonelio
Romupiste
Team Sportia Hämeenlinna logo nettiin-1
viihdekeskushampton
Vitabalans_logo_2021_width 500px-1
assalkv-1
rtv

Uutiset

HPK:n uusin NHL-laina Tarmo Reunanen: ”Sarjataulukko hämää tällä hetkellä”

HPK:n tuorein vahvistus on toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella New York Rangersin organisaatiosta värvätty Tarmo Reunanen. Kerhoradio jututti 22-vuotiasta puolustajaa torstaina.

– Tulokset ovat vähän kiertäneet joukkuetta, mutta mieluummin niin päin, että alussa haetaan asetelmia ja kauden loppua kohti parannetaan. Sarjataulukko hämää tällä hetkellä, Reunanen sanoo.

HPK:n kanssa hän kertoo päässeensä sopimukseen nopeasti.

– Olin heti kiinnostunut, kun hallitseva Suomen mestari tarjosi sopimusta. Olen kiitollinen ja innoissani tästä mahdollisuudesta, Reunanen sanoo.

Liikkuva, kiekollinen puolustaja

Reunanen pyrkii tuomaan HPK:n peliin pirteyttä ja tukemaan joukkueen nykyisellään melko kokematonta alakertaa omalla esimerkillä.

– Omat vahvuudet ovat kiekollisessa pelaamisessa. Omaa tulostakin saa tulla, mutta ykkösasia on auttaa HPK:ta voittamaan. Siitä saa itsekin parhaan fiiliksen, kun voidaan pelin jälkeen heittää yläfemmoja jätkien kanssa.

Reunanen on TuTon kasvatti, jolla on aiempaa liigakokemusta TPS:stä ja Lukosta. Alkukauden hän pelasi Mestistä, jossa hän keräsi seitsemään otteluun puolustajalle hulppeat tehot 2+7.

– Tasoero oli kova, mutta ei se tylsäksi käynyt. Oli iso nautinto pelata TuTossa pitkästä aikaa varsinkin, kun voittoja tuli.

Kuuntele Kerhoradion haastattelusta, kenet Reunanen tuntee joukkueesta entuudestaan.

Kerhoradion seuraava lähetys kuullaan perjantaina 13. marraskuuta ottelusta HPK-Ässät alkaen kello 18.15. Ottelun selostaa Pauli Salokangas, ja kommentaattorina toimii Aki Heino.

Seuraava ottelu

Ottelukalenteri

marraskuu 2020
ma ti ke to pe la su
« loka   joulu »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
To Top