Kerhoradio somessa
Arguendo
Autiotalot-1
Hattula(1)
Herkkumaa_logo1
laatumuutot-1
kautopesu-1
kotipizza
rengasliike_kumiseta-1
omasp
Pancho Villa logo
tawastiagroup
vanhanalle
taitonelio
Romupiste
Team Sportia Hämeenlinna logo nettiin-1
viihdekeskushampton
Vitabalans_logo_2021_width 500px-1
assalkv-1
rtv

Uutiset

Vaeltajankaupan radiokampanjassa hulppeat palkinnot ja asiakasedut

Kerhoradion pääyhteistyökumppanina toimii alkavalla kaudella edellissesongin tapaan hämeenlinnalainen Vaeltajankauppa, joka on erikoistunut retkeilijöiden ja ulkoilijoiden vaatteisiin, kenkiin ja varusteisiin. Vaeltajankauppa näkyy ja kuuluu Kerhoradion lähetyksissä ja sosiaalisen median kanavissa kauden mittaan monella tapaa.

Kerhoradion jokaisessa lähetyksessä järjestetään Facebook-kisa, jossa jokainen voittomaalin tekijän (kummasta joukkueesta tahansa) oikein veikannut osallistuu 50 euron lahjakortin arvontaan.

Kausikisassa Kerhoradion kuuntelijoille ja someseuraajille järjestetään äänestys HPK:n karheimmasta pelaajasta, joka on vastustajille ”tylyin, kuumottavin ja veemäisin”. Pelaaja ja yksi äänestäneistä palkitaan kauden päätteeksi esimerkiksi vaellusretkille oivasti soveltuvalla risukeittimellä. Vastauksen voi jättää Kerhoradion sivuilla missä vaiheessa kautta tahansa. Voittajien – eli sekä Karheimman kerholaisen että äänestäjän – nimet julkistetaan kauden päätteeksi.

HPK-faneille 15 prosentin alennus

Sarjakauden aikana lähetyksissä esitellään Vaeltajankaupan edustamia merkkejä ja brändejä. Vaeltajankauppa tarjoilee erikoisalennuksia tietyn brändin tuotteista aina ottelulähetystä seuraavalla viikolla. Kaurialankatu 21:ssa sijaitsevassa kivijalkaliikkeessään myönnetään lisäksi 15 prosentin alennus kaikille HPK:n fanipukineisiin sonnustautuneille. Lippis, t-paita tai kaulaliina riittää.

Lue lisää Vaeltajankaupan kampanjasivuilta. Tutustu myös Vaeltajankaupan verkkokaupan valikoimiin.

Kerhoradion ensimmäinen lähetys kuullaan torstaina 12. syyskuuta HPK-Kärpät -ottelusta.

Kommentoi

Sinun täytyy olla kirjautunut sisään kommentoidaksesi Kirjaudu sisään

Mitä mielessä?

Seuraava ottelu

Ottelukalenteri

syyskuu 2019
ma ti ke to pe la su
    loka »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
To Top