Kerhoradio somessa
Arguendo
Autiotalot-1
Hattula(1)
Herkkumaa_logo1
laatumuutot-1
kautopesu-1
kotipizza
rengasliike_kumiseta-1
omasp
Pancho Villa logo
tawastiagroup
vanhanalle
taitonelio
Romupiste
Team Sportia Hämeenlinna logo nettiin-1
viihdekeskushampton
Vitabalans_logo_2021_width 500px-1
assalkv-1
rtv
Petteri Nurmelle tuleva kausi on jo neljäs HPK:n edustusjoukkueessa ja viides seurassa. (Kuva: Teemu Hannula)

Uutiset

HPK:ssa jatkava Petteri Nurmi: ”Kiekko-Espoon paluu Liigaan on epävarmaa, joten oli helppo päätös jäädä tänne”

Espoosta Hämeenlinnaan kaudelle 2020–21 siirtynyt Petteri Nurmi, 22, pelaa jo neljättä kauttaan HPK:ssa. Näistä ensimmäisen hän pelasi U20-joukkueessa, ja nyt on menossa kolmas sesonki edustusjoukkueessa.

– Espoossa ei ollut polkua Liigaan, ja Hämeenlinnassa oli hyvä mahdollisuus päästä eteenpäin. Nyt jälkikäteen ajatellen oli oikea valinta tulla tänne, Nurmi sanoo.

– Toisella kaudella pääsin vähän yllättäen murtautumaan Liigaan, ja koko kausi meni flow-tilassa. Kolmas kausi oli vähän vaikea itselle loukkaantumisen takia mutta myös joukkueelle. Tämä neljäs kausi alkoi viime kesän armeijan takia vähän heikosti, mutta tällä hetkellä peli kulkee ihan hyvin.

Pienessä seurassa irtoaa luottoa enemmän

Nurmi jatkaa HPK:ssa myös ensi kaudella, koska seura luottaa nuoriin ja kehittyviin pelaajiin. Isommissa seuroissa peliaika olisi tiukemmassa.

– Isomman peliajan kautta saan isomman roolin ja pääsen seuraavalle tasolle. Täällä on myös tuttu ympäristö ja valmennus, ja ensi kauteen valmistautuminen sujuu varmasti muutenkin paremmin kuin pariin edelliseen.

Edes Kiekko-Espoon todennäköinen paluu Liigaan ei Nurmea kiinnostanut, vaikka hän viettää paljon aikaa seudulla, missä perhe ja kaverit asuvat.

– Kiekko-Espoon paluu Liigaan on nimenomaan vielä epävarmaa, joten oli helppo päätös jäädä tänne. Näen HPK:n seurana, jossa on kaikkein parhaat mahdollisuudet ottaa seuraava steppi.

Kuuntele tallenteelta, mitä Nurmi ajattelee HPK:n tästä kaudesta ja NHL-varauksestaan, mitä osa-alueita hänen pitää mielestään vielä kehittää ja kuka on HPK:ssa hänen lempipuolustajaparinsa.

Petteri Nurmen ura numeroina:

Kommentoi

Sinun täytyy olla kirjautunut sisään kommentoidaksesi Kirjaudu sisään

Mitä mielessä?

Seuraava ottelu

Ottelukalenteri

tammikuu 2024
ma ti ke to pe la su
« joulu   helmi »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
To Top