Kerhoradio somessa
Arguendo
Autiotalot-1
Hattula(1)
Herkkumaa_logo1
laatumuutot-1
kautopesu-1
kotipizza
rengasliike_kumiseta-1
omasp
Pancho Villa logo
tawastiagroup
vanhanalle
taitonelio
Romupiste
Team Sportia Hämeenlinna logo nettiin-1
viihdekeskushampton
Vitabalans_logo_2021_width 500px-1
assalkv-1
rtv

Uutiset

Kannattajayhdistys sai HPK:lta käytännöllisen synttärilahjan: ”Vastakkainasettelu Sikakatsomon kanssa on turhaa”

Kymmenvuotisjuhliaan Ilves-ottelun yhteydessä viettänyt HPK:n virallinen kannattajayhdistys HPK Kannattajat ry luo ansiokkaasti tunnelmaa ottelusta toiseen – Sikakatsomon vieressä, samaan suuntaan katsoen. Kerhoradion lähetyksessä vieraillut ja kannattajaporukassa alusta asti vaikuttanut capo Helmeri Hinkkanen pitää faniryhmittymien välille vedettyä jakolinjaa turhana.

– Ei vastakkainasettelussa ole mitään järkeä, ja olemme pyrkineet hankkiutumaan siitä eroon. Samaa joukkuetta tässä kannatetaan, ja viime vuosina ilmapiiri on onneksi rauhoittunut alkuajoista. On vain hienoa, että Sikakatsomostakin lähtee vielä ääntä, Hinkkanen sanoo.

Kannattajakatsomo sai alkunsa vuonna 2011, jolloin Rinkelinmäen hallin G-kulmaan – nykyiseen vieraskannattajien katsomoon – kokoontui Kerhon kannattajia, jotka halusivat tuoda kaupunkiin aiempaa universaalimpaa fanikulttuuria. Sittemmin koitti muutto vastakkaiseen kulmaan, jossa porukka edelleen kannustaa omiaan.

Matkan varrella on nähty muun muassa upeita tifoja, joita on esitelty muun muassa HPK:n verkkosivuilla.

– Kaikkein parasta on intohimo ja tunne, jonka voit jakaa muiden samanhenkisten kanssa. Nytkin kun maaleja on tullut, niin kyllä siinä aikamoinen euforia on.

Kannattajien juhlalounaalla HPK muisti yhdistystä lupauksella kustantaa ryhmälle seuraavan fanireissun Poriin. HPK:n toimitusjohtaja Antti Toivasen puhe kannattajille kuullaan oheisella tallenteella.

Kuuntele tallenteelta myös, mitä Hinkkanen kertoo capon roolista huutosakissa ja mitä kannattajien lukuisista tifoista hän pitää kaikkein hienoimpina.

Kommentoi

Sinun täytyy olla kirjautunut sisään kommentoidaksesi Kirjaudu sisään

Mitä mielessä?

Seuraava ottelu

Ottelukalenteri

joulukuu 2021
ma ti ke to pe la su
« marras   tammi »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
To Top