Kerhoradio somessa
Arguendo
Autiotalot-1
Hattula(1)
Herkkumaa_logo1
laatumuutot-1
kautopesu-1
kotipizza
rengasliike_kumiseta-1
omasp
Pancho Villa logo
tawastiagroup
vanhanalle
taitonelio
Romupiste
Team Sportia Hämeenlinna logo nettiin-1
viihdekeskushampton
Vitabalans_logo_2021_width 500px-1
assalkv-1
rtv

Pressi

HPK avasi urheilustrategiaansa: ”Pelaajan on oltava parempi lähtiessään kuin tullessaan”

HPK Liiga Oy:n maanantaina julkistama urheilustrategia nimeää seuran – tai nykyisin ehkä painokkaammin ammattiurheilun viihdeyrityksen – pitkän aikavälin missioksi hämeenlinnalaisen huippujääkiekon jatkuvuuden ja pelaajien kehittämisen. Visiona on olla rohkea ja arvostettu suunnannäyttäjä.

– HPK:ssa on tehty tähän asti hyviä asioita urheilupuolella. Nyt seuran avainhenkilöt ovat koonneet urheilustrategian kuitenkin konkreettisesti yhteen, mikä kirkastaa tavoitteita, vahvistaa toimintakulttuuria ja tuo siihen jatkuvuutta henkilövaihdoksista riippumatta, toimitusjohtaja Antti Toivanen sanoo.

HPK:n käytännön tason menestystekijöiksi listataan akatemia- ja junioritoiminta, rekrytointi, valmennustoiminta, fasiliteetit ja henkilöstö.

– Meille on iso prioriteetti, että urheilija lähtee meiltä aina parempana kuin oli tullessaan, urheilujohtaja Mika Toivola sanoo.

NHL-pelaajien kehittäminen sisältyy strategiaan

Muutama vuosi sitten seura lausui ääneen tavoittelevansa NHL-varauksista saatavia kasvattajakorvauksia. Tämä sisältyy edelleen urheilustrategiaan osana pelaajien kehittämistä, vaikka sitä ei tilaisuudessa erikseen korostettu.

– Tarkastelemme toiminnan laatua erilaisin mittarein. NHL-pelaajien tuottaminen on yksi näistä mittareista, Toivola sanoo.

Toivolan mukaan tiivis kumppanuus junioriorganisaation kanssa jatkuu. HPK jatkaa yhteistyötä myös paikallisten koulujen kanssa, jotta ikäluokkiensa parhaat juniorit voivat osallistua akatemiatoimintaan. Henkilöstöä on lisätty toiminnan taustoilla, ja esimerkiksi maalivahtivalmennukseen HPK panostaa enemmän kuin moni muu seura hakien tästä kilpailuetua.

Tallenne sisältää pääosan HPK:n maanantaisesta tiedotustilaisuudesta. Toimittajien kysymyksiä ja joitakin Kerhoradion ennakkolähetyksessä kuultuja osia on editoitu pois.

Kommentoi

Sinun täytyy olla kirjautunut sisään kommentoidaksesi Kirjaudu sisään

Mitä mielessä?

Seuraava ottelu

Ottelukalenteri

lokakuu 2021
ma ti ke to pe la su
« syys   marras »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
To Top