Kerhoradio somessa

Laatikainen luutii taas HPK:n takalinjoilla: “Oli aika tunteikkaita päiviä pohtia palaamista”

Uutiset

Laatikainen luutii taas HPK:n takalinjoilla: “Oli aika tunteikkaita päiviä pohtia palaamista”

Kokenut mestaripuolustaja Arto Laatikainen on mukana HPK:n pelaavassa kokoonpanossa heti lauantain Ilves-ottelussa.

– Toivottavasti pääsen nopeasti liigavauhtiin kiinni. Onneksi on paljon kokemusta, mikä varmasti auttaa liikkuvaan junaan hyppäämisessä, Laatikainen sanoo Kerhoradion perjantaisessa haastattelussa.

– Ihan rehellisesti en odottanut enää liigakutsua. Pelaaminen tuntuu vielä kivalta, ja ilolla otin kutsun vastaan. Kahdesta HPK-kaudesta jäi hyviä muistoja, vaikka jälkimmäinen keskeytyikin. Pyritään auttamaan joukkuetta saamaan peli takaisin raiteille.

Pitkän linjan konkari

Parikymmentä kautta Suomen ja Ruotsin pääsarjoja tahkonnut Laatikainen pelasi alkukauden Mestistä, joka on ollut nyt puolitoista kuukautta tauolla. Kiekko-Espoon kapteenin 18 ottelua tuottivat hänelle tehot 1+6.

– Espoossa pelaaminen merkitsi paljon, koska se on kotikaupunki. Tuossa olikin aika tunteikkaat pari kolme päivää pohtia HPK:hon palaamista. Paluupäätökseen vaikuttivat seuran tuttuus ja Hämeenlinnan läheisyys, jotta pääsen näkemään perhettäkin.

Liigan kaikkien aikojen ottelutaulukossa Laatikainen on seitsemäs 950 pelatulla runkosarjaottelulla. Jos hän pelaa kauden loppuun ilman poissaoloja, luvassa on nousua pari pykälää tilastossa ylöspäin.

Kuuntele haastattelusta, neuvoteltiinko Laatikaisen jatkosta HPK:ssa viime kauden päätteeksi ja mikä on konkarin omasta mielestä hänen pitkän uransa salaisuus.

Kerhoradion seuraava lähetys kuullaan ottelusta Ilves-HPK tänään lauantaina 16. tammikuuta kello 16.45.

Seuraava ottelu

HPK — SaiPa (Aikataulussa)

Pohjantähti Areena, Hämeenlinna

Ottelukalenteri

tammikuu 2021
ma ti ke to pe la su
« joulu   helmi »
 123
456710
111213141517
18212224
2527283031
To Top