Kerhoradion selostukset jatkuvat Cityllä kolmivuotisella sopimuksella

Kerhoradion selostukset jatkuvat Cityllä kolmivuotisella sopimuksella

HPK:n otteluselostukset kuullaan Radio Cityn taajuuksilla myös kaudella 2020-21. Yhteistyön jatkumisesta sopivat lähetykset tuottava Mediapaulit Oy ja Radio City Hämeenlinnan ja Forssan toimiluvat omistava Alueradio Sastamala Oy.

– Radiolähetyksillä riittää edelleen kuuntelijoita. Viime kaudella kiinnostusta herättivät varsinkin vierasselostusten paluu sekä kevään erikoislähetyksemme, viestintäyrittäjä ja kanavan pääselostajana jatkava Pauli Salokangas sanoo.

Kerhoradion nyt käynnistyvä kolmivuotinen sopimus on mallia 1+2 vuotta. Radio Cityn taajuuksilla on kuultu HPK:n otteluselostuksia myös neljällä aiemmalla kaudella.

– Yhteistyön jatkumisen varmistuminen antaa meille paremmat mahdollisuudet panostaa jatkuvuuteen myös kumppaneidemme kanssa. Koronakriisillä on ollut vaikutuksensa, mutta pyrimme osaltamme joustamaan yhteistyösopimuksissa. Nyt on tärkeää tukea paikallista yrittäjyyttä.

Alkavan kauden lähetysten ohjelmallinen sisältö tarkentuu sitä mukaa, kun tulevan liigakauden kuviot yleisesti ottaen varmistuvat.