Kerhoradio somessa
Arguendo
Autiotalot-1
Hattula(1)
Herkkumaa_logo1
laatumuutot-1
kautopesu-1
kotipizza
rengasliike_kumiseta-1
omasp
Pancho Villa logo
tawastiagroup
vanhanalle
taitonelio
Romupiste
Team Sportia Hämeenlinna logo nettiin-1
viihdekeskushampton
Vitabalans_logo_2021_width 500px-1
assalkv-1
rtv

Pressi

Pressipalat – Cornet: ”Mestaruus herätti kiinnostusta Kanadassa”

Kerhoradion poiminnat HPK:n mediatilaisuudesta perjantailta:

Juuso Nieminen:

– Jatketaan siitä, mihin jäätiin KooKoo-pelissä. Keskiviikkona puolustettiin hyvin, ja pidettiin vastustaja pois maalipaikoilta. Mutta nyt pitäisi kaivaa tehoja lisää hyökkäyspäässä, varsinkin ylivoimapelissä. Tärkeää ei ole niinkään se, tuleeko sieltä vastaan Tappara tai jokin heidän pelillinen juttunsa.

– Ylivoimapeli ja maalinteko ilmentää sitä, miten vapautunutta peli on. Jos joudut kovin tietoisesti pakottamaan ja puristamaan, se näkyy. Onnistumiset ovat pienestä kiinni, ja pian ne seuraavat toisiaan. Sen eteen tehdään töitä.

– Viime peleissä maalivahti- ja puolustuspeli on ollut onnistunut kombo. On pystytty puolustamaan vastustajan tilanteet suht selkeiksi ja maalipaikkojen määrät vähiin.

– Voutilainen on parantumassa, mutta aikataulua en osaa sanoa. Katsellaan päivä kerrallaan.

Philippe Cornet:

– Viime ja tällä kaudella ei ole isoa eroa. Vuosi sitten olimme pari pykälää ylempänä, mutta ajattelutapa pelistä on edelleen ennallaan, koska iso osa pelaajista ja valmentajista on samoja. Tiedostamme, että runkosarja on loppusuoralla, mutta parasta mahdollista loppusijoitusta tietysti haetaan.

– Henkilökohtaisesti en ole tehnyt maaleja niin paljon kuin olisin toivonut. Viime aikoina on mennyt tosi hyvin. On tullut paikkoja, joista osasta on mennyt sisään. Tärkeintä on silti, että joukkue voittaa.

– Ketjuja on muuteltu läpi kauden, ja kaikki pystyvät pelaamaan kaikkien kanssa. Olen pelannut paljon Cody Kunykin kanssa, ja meillä menee mielestäni hyvin. On helpompi kommunikoida jäällä toisen kanadalaisen kanssa. Meillä on neljä kovaa ketjua silti.

– Emme Codyn kanssa tieneet Rob Bordsonia etukäteen. Piti kysellä tutuilta lisää, ja kuulin kehuja. Rapakon takana on paljon pelaajia, eivätkä kaikki ole tuttuja.

– Pohjois-Amerikassa ei yleensä solmita tai uutisoida sopimuksia muualle kesken kauden. Se on erikoinen eurooppalainen piirre. Itselläni ei ole vielä sopimusta ensi kaudelle. Codysta en tiedä.

– Tappara on kova vastus, mutta se valmistaa meitä hyvin pudotuspeleihin. Vastustajasta riippumatta loppukauden pelit ovat kovia, koska kaikki pelaavat jatkostaan. Omalla pelillämme voimme voittaa kenet tahansa, kuten nähtiin viime kaudella Tapparaakin vastaan välierissä. Tiesimme, että voimme voittaa heidät kuten Kärpätkin.

– Viime kevät oli tunteiden vuoristorataa. TPS ei ollut helppo, mutta kaatui viidessä pelissä. Tapparaa vastaan ensimmäinen ajatus oli ”voi paska”, koska runkosarjassa olimme alakynnessä, mutta kun pääsimme välieristä jotenkin jatkoon, vaikka sairastelimme, tiesimme, että voimme ajaa päätyyn asti – ja niin tapahtui. Juhlat olivat upeat. Kesä oli lyhyt, mutta voittaminen oli sen arvoista.

– Perheeni ja pari ystävää seurasivat pelejä. Mestaruus nousi kotiseudun lehdissä ja radiossa esillä. Moni onnitteli, vaikka ei siellä tunneta tai seurata eurooppalaista kiekkoa kovin tarkkaan. Mutta Pohjois-Amerikassa voittaminen kiinnostaa aina. Sielta media soittelee pari kertaa vuodessa, miten täällä menee.

Kerhoradion seuraava lähetys kuullaan HPK-Tappara -ottelusta lauantaina 22. helmikuuta kello 16.45 alkaen Radio City Hämeenlinnan ja Forssan taajuuksilla sekä Cityn netissä. Ottelun selostaa Pauli Salokangas kommentaattorinaan Heikki Hietanen.

Seuraava ottelu

Ottelukalenteri

helmikuu 2020
ma ti ke to pe la su
« tammi   maalis »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  
To Top