Kerhoradio somessa
Arguendo
Autiotalot-1
Hattula(1)
Herkkumaa_logo1
laatumuutot-1
kautopesu-1
kotipizza
rengasliike_kumiseta-1
omasp
Pancho Villa logo
tawastiagroup
vanhanalle
taitonelio
Romupiste
Team Sportia Hämeenlinna logo nettiin-1
viihdekeskushampton
Vitabalans_logo_2021_width 500px-1
assalkv-1
rtv

Uutiset

Tässä ovat Kerhoradion kumppanit kaudella 2019-2020

HPK:n vierasotteluselostukset kuullaan alkavalla liigakaudella Radio City Hämeenlinnan taajuuksilla kolmen vuoden tauon jälkeen. Uudistuksen mahdollistavat Kerhoradion lähetykset tuottavan Mediapaulit Oy:n yhteistyökumppanit, joita on kymmenkunta.

– Meillä on erittäin hieno ryhmä kumppaneita taustalla. Heille kuuluu iso kiitos jo tässä vaiheessa, viestintäyrittäjä ja otteluiden pääselostajana toimiva Pauli Salokangas sanoo.

Pääyhteistyökumppanina jatkaa viime kaudelta tuttu Vaeltajankauppa, joka on erikoistunut retkeilijöiden ja ulkoilijoiden vaatteisiin, kenkiin ja varusteisiin. Vaeltajankauppa näkyy ja kuuluu Kerhoradion lähetyksissä ja sosiaalisen median kanavissa kauden mittaan monella tapaa.

Kausikumppaneina mukana ovat Ekocoil, Hämeen Akku, Hämeen Sanomat, IT4B, Katsastuskuvio, Olvi, Tawastia Group, Vanha Nalle, Vitabalans ja Ässä LKV.

Kädenojennus kannattajille

Toisin kuin voisi kuvitella, Kerhon viimekeväinen mestaruus ei sanottavasti helpottanut yhteistyöneuvotteluita.

– Kumppanimme pitivät eniten ajatuksesta palauttaa vieraspelilähetykset ohjelmistoon. Yrityksiltä tämä oli ennen muuta kädenojennus HPK-fanien suuntaan, mutta toki isompi määrä lähetyksiä tietää enemmän tavoittavuutta myös mainonnalle, Salokangas sanoo.

Mediapaulit Oy vastaa lähetysten tuottamisesta ja toteutuksesta itsenäisesti. Radio City Hämeenlinna ja alueellisen toimiluvan omistava Alueradiot Sastamala Oy tarjoavat alustan radiolähetyksille, mutta radiokanava ei muuten osallistu lähetysten tai mainoskampanjan toteuttamiseen.

Kommentoi

Sinun täytyy olla kirjautunut sisään kommentoidaksesi Kirjaudu sisään

Mitä mielessä?

Seuraava ottelu

Ottelukalenteri

syyskuu 2019
ma ti ke to pe la su
    loka »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
To Top