Kerhoradio somessa
Arguendo
Autiotalot-1
Hattula(1)
Herkkumaa_logo1
laatumuutot-1
kautopesu-1
kotipizza
rengasliike_kumiseta-1
omasp
Pancho Villa logo
tawastiagroup
vanhanalle
taitonelio
Romupiste
Team Sportia Hämeenlinna logo nettiin-1
viihdekeskushampton
Vitabalans_logo_2021_width 500px-1
assalkv-1
rtv

Uutiset

HPK:n vierasottelut selostetaan taas paikallisradiossa

HPK:n vierasotteluiden selostukset palaavat paikallisradion ohjelmistoon, joten kannattajille tarjoutuu taas mahdollisuus seurata suosikkiensa otteita Kanta-Hämeessä radion välityksellä kolmen vuoden tauon jälkeen.

Lähetykset Radio City Hämeenlinnalle tuottaa paikallinen viestintäyritys Mediapaulit Oy, ja pääosan otteluista selostaa Pauli Salokangas.

– Aiempi käytäntö hämmensi monia, kun runkosarjassa lähetyksiä tehtiin vain kotiotteluista. Nyt kuvio on taas selvä, koska kaikki 60 ottelua selostetaan, Salokangas sanoo.

Radio ei sido sohvalle

Salokankaan mukaan kumppaneita on löytynyt hienosti projektin taakse tälläkin kaudella. Kausikumppaneita on kymmenkunta.

– On selvää, että ottelumäärän tuplaantuminen sataa myös kumppaneiden laariin. Etenkin vieraspelilähetyksille voi odottaa kosolti kuuntelijoita, Salokangas sanoo.

Ilmaisilla radioselostuksilla on yhä ystävänsä. Ne eivät sido samalla tavoin vastaanottimen ääreen kuin televisio.

– Jotkut ovat kertoneet selostuksen sopivan hyvin taustalle muiden touhujen oheen. Tällä kaudella onkin ilmeisesti meuhkattava selostuskopissa entistä hurjemmin HPK:n tehdessä maalin, ettei jäisi epäselväksi, Salokangas letkauttaa.

Kerhoradion kauden ensimmäinen lähetys kuullaan HPK:n avausottelusta Kärppiä vastaan 12. syyskuuta. Radio City Hämeenlinnan taajuus on 88,9 MHz, ja netissä lähetys kuuluu Radio Cityn sivuilla.

Kommentoi

Sinun täytyy olla kirjautunut sisään kommentoidaksesi Kirjaudu sisään

Mitä mielessä?

Seuraava ottelu

Ottelukalenteri

syyskuu 2019
ma ti ke to pe la su
    loka »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
To Top