Kerhoradio somessa
Arguendo
Autiotalot-1
Hattula(1)
Herkkumaa_logo1
laatumuutot-1
kautopesu-1
kotipizza
rengasliike_kumiseta-1
omasp
Pancho Villa logo
tawastiagroup
vanhanalle
taitonelio
Romupiste
Team Sportia Hämeenlinna logo nettiin-1
viihdekeskushampton
Vitabalans_logo_2021_width 500px-1
assalkv-1
rtv

Pressi

Pressipalat – Miettinen: ”Joukkueen peli on kehittynyt kauden edetessä”

Kerhoradion poiminnat HPK:n mediatilaisuudesta torstailta:

Antti Miettinen:

– Joukkueen peli on kehittynyt kauden edetessä, ja joukkue on enemmän sinut sen kanssa, millaista jääkiekkoa valmennus haluaa pelattavan. Toki peliä edelleen kehitetään paremmaksi.

– Pelistä nousee esiin aina korjattavia asioita. Pari päivää on keskitytty paineen alta lähtöihin. Hioimme niihin pelinopeutta ja kolmiotukea paremmaksi etenkin tilanteissa, joissa laituri tulee omiin ensimmäisenä. Ässätkin paineistaa tiukasti, joten alla täytyy olla pakeilla tuki, jotta voimme hyökätä nopeammin ja laadukkaammin ja reagoida kiekonmenetyksistä johtuviin vastahyökkäyksiin.

– Tilastollisesti ensimmäinen KooKoo-ottelu oli meiltä oikeastaan yhtä hyvä ja tasainen maalipaikkojen osalta, mutta ehkä matkustaminen ja otteluruuhka hiukan painoi siinä.

– Liigan uutta älykiekkoteknologiaa (WiseHockey) emme ole ottaneet isommin käyttöön. Se tieto palvelee ehkä yleisöä enemmän ja varmasti kehittyy vielä.

– Hyökkäysketjut ovat perjantaina samat kuin Kouvolassa. Pakkipareiin tulee pieniä muutoksia. Voutilainen jatkaa maalissa.

Tommi Tikka:

– Olen saanut hiljalleen juonenpäästä kiinni ja pystyn pelaamaan paremmin selkäytimestä. Aiemmin tasaisuus on ollut oma vahvuus. Täällä ailahtelua on ollut jonkin verran, joten ohipelit pitää saada pois.

– Alkukauden vastustajissa ei ole tullut isompia yllätyksiä vastaan. KooKoo oli vaikea vastustaja ja pelasi vauhdikasta ja hyvää kiekkoa.

Kerhoradion lähetys kuullaan HPK-Ässät -ottelusta perjantaina 15. marraskuuta kello 18.15 alkaen Radio City Hämeenlinnan ja Forssan taajuuksilla sekä Cityn netissä. Ottelun selostaa Pauli Salokangas. Kommentaattorina toimii Mikko Känkänen.

Seuraava ottelu

Ottelukalenteri

tammikuu 2020
ma ti ke to pe la su
« joulu   helmi »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
To Top